English French German Italian Portuguese Russian Spanish

“ЕДЕН“ упатува повик за соработка до оние читатели на сајтот кои поседуваат интересни информации, истражуваат и имаат сопствено мислење за теми кои се обработуваат на овие страници или пак имаат преводи на македонски од статии објавени на други сајтови, блогови, часописи... да земат учество во понатамошното креирање и развивање на сајтот. Администраторите ќе ги разгледаат пристигнатите материјали и ќе ги објават оние кои се во склад со информациите кои веќе се нудат, а авторите или преведувачите кои ќе бидат најактивни ќе добијат своја рубрика и статус на уредници на истата. За повеќе информации или испраќање на материјалите контактирајте го администраторот на еден...

нешто за забите! PDF Печати Е-пошта
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Напишано од jovo   
Сабота, 26 Февруари 2011 23:35
Драга дамо,миењето на забите со тие средства што ги набројуваш не само што не е корисно туку е и опасно за здравјето!Подобро ќе ти биде да ги измиеш само со обична вода и четка забите,со ефект и без последици.Живата во амалгамот не е таа за која само сте слушнале дека е отровна ,ама не го знаете фактот дека таа жива не е слободна.Само слободната жива е отровна,а живата во амалгамот е сврзана со среброто и со другите елементи сто се составен дел на амалгамот.Сврзаната жива не е ОТРОВНА.
 
Ова е коментар на "Mienje na zabite"