English French German Italian Portuguese Russian Spanish

“ЕДЕН“ упатува повик за соработка до оние читатели на сајтот кои поседуваат интересни информации, истражуваат и имаат сопствено мислење за теми кои се обработуваат на овие страници или пак имаат преводи на македонски од статии објавени на други сајтови, блогови, часописи... да земат учество во понатамошното креирање и развивање на сајтот. Администраторите ќе ги разгледаат пристигнатите материјали и ќе ги објават оние кои се во склад со информациите кои веќе се нудат, а авторите или преведувачите кои ќе бидат најактивни ќе добијат своја рубрика и статус на уредници на истата. За повеќе информации или испраќање на материјалите контактирајте го администраторот на еден...

Тоа не е целиот рецепт! Внимателно, може да биде и опасно! PDF Печати Е-пошта
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Напишано од Сирма   
Среда, 15 Август 2012 22:26
Ова е рецептот за последниот ден и до колку не сте подготвени и те како можете да имате проблеми! Јас го имам правено неколку пати и го препорачувам, но никако без да ја прочитате прво целата книга. Незнам за луѓето кои ги спомнувате, но авторот на овој третман е Андреас Мориц, Германец кој живее во Америка. Еве ви линк за книгата: http://liverandgallbladderflush.com/