English French German Italian Portuguese Russian Spanish

“ЕДЕН“ упатува повик за соработка до оние читатели на сајтот кои поседуваат интересни информации, истражуваат и имаат сопствено мислење за теми кои се обработуваат на овие страници или пак имаат преводи на македонски од статии објавени на други сајтови, блогови, часописи... да земат учество во понатамошното креирање и развивање на сајтот. Администраторите ќе ги разгледаат пристигнатите материјали и ќе ги објават оние кои се во склад со информациите кои веќе се нудат, а авторите или преведувачите кои ќе бидат најактивни ќе добијат своја рубрика и статус на уредници на истата. За повеќе информации или испраќање на материјалите контактирајте го администраторот на еден...

Хумор
Филтер по Наслови     Прикажи # 
# Наслов на артиклот Автор Кликови
1 Календар за влегување на земјите во ЕУ Сашо 5134
2 Tunak Tunak Tun, with English Lyrics! Film administrator 2521
3 Визуелен доказ дека крвната линија на Илуминатите ја контролира планетата Film administrator 6436
4 YOU KNOW YOU ARE MACEDONIAN WHEN: Гого 3672