English French German Italian Portuguese Russian Spanish

“ЕДЕН“ упатува повик за соработка до оние читатели на сајтот кои поседуваат интересни информации, истражуваат и имаат сопствено мислење за теми кои се обработуваат на овие страници или пак имаат преводи на македонски од статии објавени на други сајтови, блогови, часописи... да земат учество во понатамошното креирање и развивање на сајтот. Администраторите ќе ги разгледаат пристигнатите материјали и ќе ги објават оние кои се во склад со информациите кои веќе се нудат, а авторите или преведувачите кои ќе бидат најактивни ќе добијат своја рубрика и статус на уредници на истата. За повеќе информации или испраќање на материјалите контактирајте го администраторот на еден...

Манипулации
Филтер по Наслови     Прикажи # 
# Наслов на артиклот Автор Кликови
1 Програмирање и контрола на умот Film Administrator 2268
2 Планетата на Барон Минхаузен Или Планетата на пијаните мајмуни Picture Антитрп Богумилски 2399
3 ALEX JONES - Специјален извештај за свинскиот грип Film Administrator 2223
4 Креатори на супер сценарија Picture Сашо 2436
5 ПОЛИТИЧКА ПСИХОПАТИЈА Picture Administrator 3467
6 Новиот Светски Поредок пристигнува! Film Administrator 2287
7 Packinao Гого 1920
8 Едни Македонци - Македониум Sound Едни Македонци 1970
9 Едни Македонци - Македониум - Второ интервју Film Едни Македонци 4449
10 Едни Македонци - Македониум Film Едни Македонци 5392
11 Како матриксот манипулира со емоциите? Administrator 4857
12 ЗАГЛУПУВАЊЕ НА ЛУЃЕТО - цел на Новиот светски поредок Film administrator 2257
13 Дали за ова брзаме во Европа? Film Administrator 1670
14 Интервју со Aaron Russo (Alex Jones) Film administrator 1455
15 Бисери на психопатијата од некои “свети книги“ administrator 2734
16 We become silent Film administrator 1664
17 Лошо семе - вистината за нашата храна Film administrator 1752
18 Фулфорд контра HAARP Film administrator 1847
19 Дејвид Ајк Film Administrator 2352
20 Свесност наспроти контрола на умот Picture Гого 4815